Μποροβήλος: «Στόχος η 7η θέση»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Στόχος η 7η θέση»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως οι Αρκάδες θα «κυνηγήσουν» τη θέση που υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να τους δώσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στον Αrcadia 93,8. Οπου ο πρόεδρος των Αρκάδων τόνισε πως η ομάδα του θα «κυνηγήσει» στα πλέι άουτ την 7η θέση, όπου υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να δώσε ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» (εάν δεν πάρει αδειοδότηση για την Ευρώπη κάποια ομάδα των πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Καλησπέρα πρόεδρε η καραντίνα μας στέρησε την επικοινωνία.
"Καλησπέρα σε εσάς και τους ακροατές σας, σιγά σιγά η ζωή ξεκινάει και πάλι καθώς και οι δραστηριότητες όλων, μια από αυτές είναι και το ποδόσφαιρο."
Στην χθεσινή συνεδρίαση είδαμε για πρώτη φορά γυναίκα να αναλαμβάνει καίριο πόστο στο χώρο του επαγγελαμτικού ποδοσφαίρου.
" Η κυρία Κάτια Κοξένογλου, μια σπουδαία συνάδελφος, αντιπρόεδρος της ομάδας του Ατρομήτου με πολλές εμπειρίες γύρω από το ποδόσφαιρο. "
Επιστροφή στη δράση 6-7 Ιουνίου.
" Πράγματι θα ξεκινήσουμε αυτές τις ημερομηνίες, ήταν και αρχική θέση του Αστέρα η επιστροφή στη δράση. Το ποδόσφαιρο απασχολεί πολύ κόσμο και θέλαμε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Στον Αστέρα όλο αυτό τον καιρό προσέξαμε πολύ, έχουμε γυρίσει στις προπονήσεις, πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Σήμερα γίνεται ακόμη ένα τεστ για να μπούμε στις ομαδικές προπονήσεις. Την περίοδο της αυστηρής καραντίνας οι προπονήσεις έγιναν μέσω πλατφόρμας. Ευελπιστούμε να δώσει το πράσινο φως η πολιτεία και να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν κανόνες ήδη για το τι θα γίνει σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα."
Ο ΟΦΗ πρότεινε να υπάρχει ένας αριθμός φιλάθλων, συναντά δυσκολίες αυτό το σενάριο;
" O καθένας καταθέτει τις προτάσεις του και είναι σεβαστό. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με συναίσθημα κανείς δεν μπορεί να κάτσει σε μια θέση αμέτοχος ενώ είναι δύσκολο και να καθορίσει κάθε ομάδα ποίοι θα είναι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο."
Η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί όπως φαίνεται, ποιός είναι ο στόχος της ομάδας;
"Να τερματίσουμε στην 7η θέση έτσι ώστε αν κάποια ομάδα έχει πρόβλημα αδειοδότησης να συμμετέχουμε στην Ευρώπη."
Ο Αστέρας είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά;
" O Aστέρας παρότι έχει κλειστό συμβόλαιο με τηλεοπτικό κανάλι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει μια λίγκα για να πάει καλύτερα το προϊόν. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό."
Τα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες των ομάδων;
" Ναι, αυτό αποφασίστηκε, Υπήρχε σενάριο για να γίνουν παιχνίδια σε συγκεκριμένες έδρες αλλά τελικά δε θα υλοποιηθεί."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα