Σέρινταν: «Ο Κουτρουμπής μου έλεγε να πεθάνει η οικογένειά μου»

Σέρινταν: «Ο Κουτρουμπής μου έλεγε να πεθάνει η οικογένειά μου»

Νίκος Αθανασίου
Σέρινταν: «Ο Κουτρουμπής μου έλεγε να πεθάνει η οικογένειά μου»

bet365

Απίστευτη καταγγελία από τον Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος υποστήριξε πως ο Γιώργος Κουτρουμπής σε ένα φιλικό της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό, του... ευχήθηκε να πεθάνει η οικογένειά του!

Το καλοκαίρι του 2016, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο. Σε εκείνη την ομάδα της Ομόνοιας, αγωνιζόταν ο επιθετικός, Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος θυμήθηκε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με αφορμή τον Γιώργο Κουτρουμπή! Ο Σέρινταν προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία για όσα του είπε ο τότε κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter τα εξής:

«Αυτή δεν είναι μια ιστορία που έβγαλα από το μυαλό μου. Αυτός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού (σ.σ ο Κουτρουμπής), σε ένα παιχνίδι άρχισε να μου λέει: "ελπίζω να πεθάνει η οικογένεια σου. Η γυναίκα σου, η μητέρα σου, ο πατέρας σου, τα παιδιά σου, ελπίζω να πεθάνουν όλοι". Το περίεργο είναι ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED