Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας
Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα αποκάλυψε τον διάλογο τον οποίο είχε με αυτούς που του επιτέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (15/03) στην γέφυρα του Πηνειού.

Ενα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, καθώς την Παρασκευή (15/05) μία ομάδα ατόμων του επιτέθηκε στην γέφυρα του Πηνειού, μπροστά από το café Ramblas, όπου βρισκόταν παρέα με υπάλληλο της ΠΑΕ.

Ο Ουάρντα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μπορεί να έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, οπότε μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο το οποίο με συνόδευε έχει μώλωπες».

Στη συνέχεια ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, εξιστορήθηκε το περιστατικό: «Ετρεχα στο δρόμο για προπόνηση. Περίπου 10 άτομα με είδαν. Ετρεξαν προς το μέρος και μου ζήτησαν να συνεχίσω και να μη φύγω από την ομάδα. Η αστυνομία συνέλαβε τα άτομα και το θέμα τελείωσε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά στο eg24.news.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα