Ιντέγε: «Θα γράψω βιβλίο»

Ιντέγε: «Θα γράψω βιβλίο»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Θα γράψω βιβλίο»

bet365

Ο αποκλεισμός του Μπράουν Ιντέγε από την εθνική Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 παραμένει στο μυαλό του 31χρονου επιθετικού ο οποίος μίλησε για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και σημείωσε ότι θα γράψει βιβλίο.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις τελευταίες εβδομάδες, τα μέσα ενημέρωσης στη Νιγηρία ασχολούνται με το κεφάλαιο της εθνικής ομάδας της χώρας του και ειδικότερα με την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Άρη φιλοξενήθηκε σε αρκετές διαδικτυακές εκπομπές και στην τελευταία, σημείωσε ότι σκοπεύει να γράψει βιβλίο.

«Πριν αποσυρθώ θα γράψω βιβλίο για όσα έχουν συμβεί. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρό μας. Αλλά υπάρχουν και τα όρια της διαφθοράς καθώς μετά πας στην απληστία. Πολλά πράγματα δεν κόλλησαν εκείνη την εποχή και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα κάτι λάθος ή αν δεν έκανα κάτι. Ο Θεός χρησιμοποίησε τον Κέσι (σ. σ. προπονητής της Νιγηρίας)… Δεν έχω πει σε κανέναν τι ακριβώς συνέβη, μόνο η σύζυγός μου γνωρίζει. Αυτό που συνέβη ήταν σκληρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα