Παναθηναϊκός - A' Bola: «Προσπαθεί πολύ για Λουρενσί»! (vids)

Παναθηναϊκός - A' Bola: «Προσπαθεί πολύ για Λουρενσί»! (vids)

Παναθηναϊκός - A' Bola: «Προσπαθεί πολύ για Λουρενσί»! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει αρκετά έντονα τον 24χρονος εξτρέμ της Ζιλ Βιθέντε, Λουρενσί Νασιμέντο Ροντρίγκες και να πραγματοποιηθεί αλλεπάλληλες προσπάθεις για την απόκτησή του!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την πορτογαλική A' Bola, οι «πράσινοι» έχουν ήδη επιχειρήσει μια φορά να πάρουν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, φαίνεται πως δεν το κατάφεραν στην πρόταση που έκαναν για δανεισμό και αγορά του έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

«Η ελληνική ομάδα έχει υποσχεθεί να επανέλθει με καλύτερους αριθμούς στην πρόταση ώστε να πείσει την ομάδα του εξτρέμ» τονίζεται.

Ο Λουρενσί άφησε τη Σαπεκονένσε για την Ζιλ Βιθέντε το καλοκαίρι του 2019, έχει 28 ματς τη φετινή αγωνιστική περίοδο, 22 εξ αυτών στο πρωτάθλημα, δυο στο Κύπελλο κι άλλες τέσσερις συμμετοχές στο LeagueCup. Έχει σκοράρει τέσσερις φορές συνολικά...

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της «Σάπε», όμως τα τελευταία χρόνια είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Vila Nova FC και Brasil RS.

Η τελευταία του σεζόν στον σύλλογο στον οποίο ανήκε ήταν αυτή του 2018-2019, στο δεύτερο μισό, προτού πάρει το δρόμο για την Πορτογαλία το περασμένο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή, αφού είχε ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Δείτε τον σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα