Κούγιας: Είπε ότι θέλει να αναλάβει την προεδρία της Λίγκας!

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ επανέλαβε στο Δ.Σ. της Λίγκας - που γίνεται με τηλεδιάσκεψη - την επιθυμία του να αναλάβει την προεδρία της!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως επιθυμεί να γίνει ο νέος πρόεδρος της Λίγκας. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν εφόσον τον στηρίξουν οι μεγάλοι θα επιχειρήσει να κάνει πράξη αυτήν του την επιθυμία. Εάν δηλαδή έχει την αποδοχή / στήριξή τους θα βγει μπροστά μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, που είναι να γίνουν οι εκλογές της Λίγκας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο θέμα αυτό στο Δ.Σ. της Λίγκας, ωστόσο και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει ανάλογες προθέσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED