ΠΑΟΚ: Παιχνίδι με μπάλα μετά από καιρό

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι με μπάλα μετά από καιρό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παιχνίδι με μπάλα μετά από καιρό

bet365

Η προπόνηση της Τρίτης (12/5) ήταν διαφορετική με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις και με μπάλα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας:

«Το πρόγραμμα της Τρίτης (12.05) ήταν λίγο διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Η δουλειά έγινε πάλι σε γκρουπ και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, αλλά αυτή τη φορά περιελάμβανε και ποδόσφαιρο.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης είχε να κάνει και πάλι με τη φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να εκτελούν πληθώρα ασκήσεων, με και χωρίς μπάλα, με ταχύτητες, εμπόδια και γυμναστική.

Στη συνέχεια όμως ήταν ώρα να ασχοληθούν και με το ποδόσφαιρο. Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε τις οδηγίες και οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ανάπτυξης με συγκεκριμένα τακτικά ζητούμενα, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή στις προπονήσεις, ενώ εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Την Τετάρτη (13.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί και πάλι το πρωί στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα