Αναμονή για το σκεπτικό της απόφασης και επαφές με την ΕΠΟ

Αναμονή για το σκεπτικό της απόφασης και επαφές με την ΕΠΟ

Gazzetta team
Αναμονή για το σκεπτικό της απόφασης και επαφές με την ΕΠΟ

bet365

Στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν επαφές του νομικού επιτελείου με την ΕΠΟ.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε πρώτη φάση, είναι απολύτως απαραίτητο να ληφθεί το σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, να αναλυθεί από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης και φυσικά να διασαφηνιστεί ποιο είναι το νομικό πάτημα της αρμόδιας επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης εκτιμούν ότι η τελευταία δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, δεν στάθηκε δηλαδή στα συμπληρωματικά έγγραφα που έστειλαν οι «κίτρινοι» και στα οποία αποδείκνυαν ότι τα χρέη απέναντι στους ποδοσφαιριστές ανήκαν στην παλιά ΠΑΕ (και όχι σ’ αυτή που είναι σε λειτουργία) αλλά και στην ελληνική νομοθεσία. Επικρατεί η αίσθηση ότι η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε βάσει α) της απόφασης που εξέδωσε η FIFA τον περασμένο Γενάρη, β) της έκδοσης δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι παρά την απαγόρευση και εκτίμησε ότι δεν έγιναν σεβαστές η αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Εντός του Σαββατοκύριακου θα γίνουν επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με τον δικηγόρο της υπόθεσης, Κώστα Ζέμπερη καθώς επίσης και με το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ η οποία επίσης θα προσφύγει στο CAS. Είναι σαφές όμως ότι πλέον ο κύκλος των συζητήσεων θα ανοίξει καθώς η ΠΑΕ Άρης θα θίξει το ζήτημα στην Κυβέρνηση ενόψει των επαφών με τη FIFA για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα