Προπόνηση με προφυλάξεις στον Άρη (pics & vid)

Προπόνηση με προφυλάξεις στον Άρη (pics & vid)

Gazzetta team
Προπόνηση με προφυλάξεις στον Άρη (pics & vid)

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας η οποία διεξάγεται βάσει των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Διαχωρισμός των παικτών σε γκρουπ, τήρηση αποστάσεων… τα πάντα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα των παικτών και φυσικά στον τρόπο προπόνησής τους. Η πανδημία του κορονοϊού και φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο που οφείλουν να τηρήσουν οι ομάδες, προσάρμοσαν το πρόγραμμα λειτουργίας των «κίτρινων». Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε φωτογραφίες από την προπόνηση των «κίτρινων» όπου είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς την ιδιαιτερότητα της εποχής.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED