Λαμία: Τεστ και προπονήσεις σε γκρουπ των 4 έως 6 παικτών

Λαμία: Τεστ και προπονήσεις σε γκρουπ των 4 έως 6 παικτών

Gazzetta team
Λαμία: Τεστ και προπονήσεις σε γκρουπ των 4 έως 6 παικτών

bet365

Και η Λαμία προετοιμάζεται για την επανέναρξη των προπονήσεων, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να περνάει από τα απαραίτητα τεστ και να χωρίζεται σε γκρουπ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την Πέμπτη την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Super League από την προσεχή Τρίτη (5/5). Και η Λαμία, όπως όλες οι ομάδες, προετοιμάζεται λαμβάνοντας φυσικά όλα τα αναγκαία μέτρα και τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής.

Την Τρίτη στη Λαμία όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πραγματοποιήσει τα απαραίτητα τεστ του κορονοϊού και μετά από τα αποτελέσματα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις. Ο Άκης Μάντζιος και το τεχνικό του επιτελείο προσανατολίζονται να χωρίσουν τα γκρουπ σε τέσσερις με έξι ποδοσφαιριστές, τα οποία φυσικά θα προπονούνται σε διαφορετικές ώρες, έχοντας μεταξύ τους διαφορά περίπου μισής ώρας.

Σε πρώτη φάση θα γίνει δουλειά στην φυσική κατάσταση και στην ατομική τεχνική (ο κάθε παίκτης μόνος του με μπάλα), με τους ποδοσφαιριστές να διατηρούν πάντα την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα