ΑΕΚ: Ο Κομπανί ανοίγει τον δρόμο για τον Βράνιες

ΑΕΚ: Ο Κομπανί ανοίγει τον δρόμο για τον Βράνιες

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Κομπανί ανοίγει τον δρόμο για τον Βράνιες

bet365

Ο Βινσέντ Κομπανί έχει ζητήσει την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ ανοίγοντας τον δρόμο για την ΑΕΚ.

Στην Αντερλεχτ ετοιμάζονται για γενικό ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο υλικό, ειδικά σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν ιδιαίτερα βαριά συμβόλαια με την προσφορά τους να είναι αντιστρόφως ανάλογη των χρημάτων που αμείβονται.

Τώρα, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbal24», αναφέρει πως ο Βινσέντ Κομπανί σε συνεργασία με την διοίκηση της βελγικής ομάδας έχει ζητήσει την αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, με το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες να βρίσκεται μέσα σε αυτούς.

Το ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας έχει τίτλο: Ο Κομπανί παίρνει αποφάσεις. Αυτοί οι 7 παίκτες πρέπει να φύγουν» και προσθέτει:

«Η Άντερλεχτ ετοιμάζεται ξανά για άλλο ένα σημαντικό μεταγραφικό καλοκαίρι. Ο αρχικός στόχος του συλλόγου είναι να μειώσει το υπάρχων ρόστερ και ήδη έχουν βρεθεί ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.

Σε συζήτηση το προπονητικό τιμ με τον Βινσέντ Κομπανί έχει αποφασιστεί η αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών οι οποίοι κατά τον άλλοτε αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχουν το επίπεδο που έχει στο μυαλό του ο Κομπανί.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Σαιέφ, Μίλιτς, Αμπαζάιγ, Νκάκα, Μουσόνα, Τρέμπελ και Βράνιες οι οποίοι δεν έχουν πια μέλλον στον σύλλογο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο Βέλγιο γίνεται αναφορά στο μέλλον του Βράνιες και μάλιστα όπως τονίζουν έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ ως ελεύθερος.

Αν τελικά αυτό συμβεί, τότε ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ από την στιγμή που υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και μετά το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα