ΠΑΟΚ: Στο CAS με διαδικασία – express

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στο CAS με διαδικασία – express

bet365

Όπως έγραψε από την Πέμπτη (23/4) το gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα στην προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και οι διεργασίες προχωρούν κανονικά όσον αφορά την έφεση που θα κατατεθεί στο CAS (έχει περιθώριο είκοσι ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ως τις 5 Μαΐου για την ακρίβεια).

Όπως έγραψε το gazzetta.gr από την Πέμπτη (23/4) το νομικό επιτελείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται στη διαδικασία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων εγγράφων και ολοκληρώνει το φάκελο της υπόθεσης που θα αποσταλεί στο Διαιτητικό δικαστήριο της Λοζάνης.

Άμεσα θα ενημερωθεί το ελβετικό δικηγορικό γραφείο με το οποίο κατέληξε να συνεργαστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση

Στη Μικράς Ασίας δεν ασχολούνται με όσα διαρρέονται από την πλευρά του Ολυμπιακού, αναφορικά με την πρόθεση του να προσφύγει κι αυτός στο CAS, αντίθετα περιμένουν από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να εξετάσει τα στοιχεία που θα κατατεθούν από πλευράς ΠΑΟΚ μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης. Κι όλο αυτό να γίνει σε μια εκδίκαση-express ευελπιστώντας η απόφαση του δικαστηρίου να έχει βγει μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

«Η προθεσμία λήγει στις 5 Μαΐου και βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που ακολουθείται, πρέπει να μεταφραστούν εκατοντάδες σελίδες κειμένου και σε συνεργασία με Ελβετό δικηγόρο. Φαντάζομαι θα γίνει με την ταχεία διαδικασία, το CAS δικάζει από την αρχή», σχολίασε την Παρασκευή (24/4) ο εκ των νομικών του «Δικεφάλου», Τάκης Μπαλτάκος.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED