ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός

bet365

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει μπρος για τη νέα σεζόν και το Σαββατοκύριακο υπήρξαν νέες συσκέψεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του επιτελείου του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον ΠΑΟΚ έχουν σηκώσει μανίκια με στόχο να μην χαθεί χρόνος τώρα που όλες οι αθλητικές δραστηριότητες βρίσκονται σε παύση. Το Σαββατοκύριακο ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδος, Ιβάν Σαββίδης, είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του στην Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη, στην οποία συμμετείχαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκος Κυριάκος, είχε ως θέμα τις εξελίξεις στο προπονητικό και το γήπεδο, καθώς και τι ενέργειες πρέπει να γίνουν μέσω των μέσων του ώστε να συνεχιστεί σε πιο γερούς δεσμούς η σχέση ομάδας και κόσμου.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να μην χαθεί χρόνος και ο σχεδιασμός να συνεχιστεί κανονικά παρά τις όποιες ιδιαιτερότητες ελέω του κορονοϊού.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε τηλεδιάσκεψη και με τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον οποίο συζήτησε όλα τα ζητήματα τις τρέχουσας καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών και του ζήτησε να του μεταφερθούν τυχόν αιτήματα του εγκλεισμού.

Όπως έγινε γνωστό ανάλογη συζήτηση θα γίνει και με τους υπόλοιπους αρχηγούς, αλλά και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Αυτό που θέλει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από τους συνεργάτες του είναι αυτό το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν και να ενισχυθούν οι οικογενειακοί δεσμοί ανάμεσα στην ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο.

Βασικοί στόχοι, «στρατηγικοί στόχοι» όπως χαρακτηρίζονται από τη Μικράς Ασίας, είναι η επαφή μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας, αλλά και να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις προπονητικές εγκαταστάσεις ως το τέλος της καραντίνας.

SUPERLEAGUE NEWS FEED