Καρυπίδης: «Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Καρυπίδης: «Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

bet365

Ο Άρης τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της οριστικής διακοπής του Πρωταθλήματος της Superleague και με δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» στάθηκε στις οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης αλλά και στην ανάγκη λήψης αποφάσεων με ρεαλισμό.

Στην τοποθέτησή του, ο Θόδωρος Καρυπίδης σημείωσε αρχικά ότι… «Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη. Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες».

Εκτίμησε επίσης ότι ήδη διαμορφώθηκαν διαφορετικά δεδομένα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητας των αθλητικών ανωνύμων εταιριών. «Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας. Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED