Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Στο φουλ οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Στο φουλ οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Δημήτρης Βέργος
Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Στο φουλ οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

bet365

Οι μπουλντόζες συνεχίζουν το έργο τους δίπλα από την Αγιά Σοφιά, ενώ την ίδια στιγμή και οι εκσκαφείς παραμένουν μπροστά από την παλιά σκεπαστή διαμορφώνοντας τον χώρο.

Από τις αρχές της εβδομάδας οι δρόμοι γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν κλείσει, με τα μηχανήματα στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου να κάνουν την εμφάνισή τους αρχίζοντας να σπάνε το τοιχίο και το πεζοδρόμιο παράλληλα του Άλσους ξεκινώντας το έργο της υπογειοποίησης.

Από το πρωί της Πέμπτης (02/04) ο χώρος του εργοταξίου της υπογειοποίησης έχει «θωρακιστεί» καθώς εκτός από τη σήμανση, έχουν πλέον τοποθετηθεί και μεταλλικές πόρτες για να αποκλειστεί η είσοδος σε πεζούς.

Οι εργασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς γύρω από την Αγιά Σοφιά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε η ΑΕΚ στα social media. Οι μπουλντόζες συνέχισαν το σπάσιμο παράλληλα του Άλσους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και το τμήμα του δρόμου.

Φυσικά, την ίδια ώρα, συνεχίστηκε και το σκάψιμο στο τμήμα μπροστά από τη Σκεπαστή. Οι εκσκαφείς παραμένουν εκεί και για να ολοκληρώσουν τις χωματουργικές εργασίες που απαιτούνται προκειμένου στη συνέχεια να πέσουν τα θεμέλια για την κατασκευή του κτηρίου που θα φιλοξενεί τα δύο μουσεία.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις σημερινές εργασίες:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED