Παπέ Σισέ: «Ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας σαν τον πατέρα μου αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς»

Παπέ Σισέ: «Ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας σαν τον πατέρα μου αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς»

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: «Ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας σαν τον πατέρα μου αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς»
Ο Παπέ Σισέ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε κατάθεση ψυχής για την πορεία του, την αγαπημένη του ομάδα στο Ντακάρ και το ματς με την Άρσεναλ!

Σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στο footsenegal ο Παπέ Σισέ είπε για:

Το τι ήθελε να κάνει μικρός: Ήθελα να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου και να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας σαν εκείνον, όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς.

Την ομάδα που στήριζε μικρός: Ήμουν φίλαθλος αλλά και ball boy στην ομάδα της Πικίνε στην Σενεγάλη. Μου άρεσε πολύ αυτή η ομάδα και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία έδωσα συμβουλές στα νέα παιδιά εκεί.

Τις συμβουλές του σε νεότερους και τον αδερφό του: Η συμβουλή μου προς εκείνους ήταν ίδια με εκείνη που είχα δώσει στον αδερφό μου. Πρέπει να δουλεύεις πολύ, να έχεις υπομονή και πάνω απ' όλα να κάνεις σταθερά βήματα και όχι άλματα. Να μην βιάζεσαι. Όλα τα βήματα έχουν την σημασία τους.

Το ότι δεν είχε πάρει συμμετοχές στο 2018 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη: Με υποδέχθηκαν εξαιρετικά στα αποδυτήρια. Ένιωσα πολύ καλά και γρήγορα προσαρμόστηκα. Δεν στεναχωρήθηκα ούτε και νευρίασα γιατί δεν αγωνίστηκα ιδιαίτερα. Όπως κάθε παίκτης θα ήθελα να παίξω και να παίξω παραπάνω αλλά έτσι είναι αυτά. Όνειρό μου και επιθυμία μου είναι να σηκώσω ένα τρόπαιο με την ομάδα.

Το τοπ παιχνίδι του στη σεζόν και εάν ήταν με την Άρσεναλ εκτός: Το να σκοράρεις απέναντι στην Άρσεναλ σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Ήμουν χαρούμενος για μένα και την ομάδα κυρίως γιατί είχαμε ανάγκη αυτό το γκολ για την πρόκριση.

- Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο Παπέ Σισέ δώρισε δύο εμφανίσεις του σε συμπατριώτες του μέσα από έναν διαγωνισμό γνώσεων στο διαδίκτυο.

SUPERLEAGUE NEWS FEED