Ολυμπιακός: Τι συμβόλαιο ζητάει ο Ομάρ και οι πιθανότητες να ρίξει τις απαιτήσεις του (poll)

Ολυμπιακός: Τι συμβόλαιο ζητάει ο Ομάρ και οι πιθανότητες να ρίξει τις απαιτήσεις του (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τι συμβόλαιο ζητάει ο Ομάρ και οι πιθανότητες να ρίξει τις απαιτήσεις του (poll)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει βρει μέχρι στιγμής αλλού το συμβόλαιο που ζητούσε από τον Ολυμπιακό και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να ρίξει... νερό στο κρασί του σχετικά με την ενδεχόμενη νέα συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Για την υπόθεση του έμπειρου μπακ οριστικό και δεδομένο δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα. Προ μηνών όλα ήταν έτοιμα για υπογραφές και εν τέλει δεν έκλεισε το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ ωστόσο όπως έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως και η οικογένειά του και αυτό μετράει πολύ. Μέχρι και ένα χρονικό σημείο η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό ήταν αισθητή. Ο Ομάρ έχει ένα συμβόλαιο που έφτανε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και ήθελε να κλείσει ένα τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ωστόσο με τα τελευταία δεδομένα λόγω του κορονοϊού δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορούσε να βρει στην Πρέμιερ ή στην Σκωτία, που έχει ζήτηση, τα λεφτά που θέλει. Κοινώς ένα συμβόλαιο που θα είναι λίγο παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ. Άλλες πηγές έκαναν λόγο για ποσό άνω του 1,2 εκατ. ευρώ και ίσως κοντά στο 1,4 με 1,5, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την πλευρά του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτά τα επίπεδα και πριν από την περίοδο του κορονοϊού. Πόσω μάλλον δε τώρα.

Ο Ομάρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχει βρει ακόμα το συμβόλαιο που θα ήθελε. Βέβαια στην υπάρχουσα κατάσταση λόγω κορονοϊού τα περισσότερα συμβόλαια θα πάνε προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Αυτομάτως όλα αυτά αυξάνουν έντονα τις πιθανότητες να ρίξει τις απαιτήσεις του και να φτάσει κοντά σε αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει στα ατού του ότι συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Έναν παίκτη που είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα, είναι αρχηγός της και έχει δεθεί πολύ με τον σύλλογο και τον κόσμο του. Η ουσία είναι πως η υπόθεση του Ομάρ δεν έχει κλείσει οριστικά με αρνητικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Παραμένει ορθάνοιχτη και με πιθανότητες για καλά νέα. Ένα άλλο στοιχείο βέβαια είναι πως ο Νορβηγός διεθνής μπακ και αρχηγός της Εθνικής της χώρας του φέτος δεν έχει κάνει και την καλύτερη δυνατή σεζόν του.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα