To… bullying των οπαδών της Γουέστ Μπρομ λόγω Ιντέγε

To… bullying των οπαδών της Γουέστ Μπρομ λόγω Ιντέγε

Gazzetta team
To… bullying των οπαδών της Γουέστ Μπρομ λόγω Ιντέγε

bet365

Οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ δεν ξέχασαν τον Μπράουν Ιντέγε κι έγραψαν αρκετά σχόλια σε αγγλικό δημοσίευμα που φέρνει τον Νιγηριανό επιθετικό κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 31χρονος επιθετικός του Άρη φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των παικτών που σκέφτονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ το ερχόμενο καλοκαίρι και διαβάζοντας το σχετικό ρεπορτάζ, φίλοι της Γουέστ Μπρομ τοποθετήθηκαν, δείχνοντας ότι δεν έχουν ξεχάσει την παρουσία του Ιντέγε στην ομάδα τους. Για την ακρίβεια, το 2015 η αγγλική ομάδα είχε δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών για να αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό από τη Ντίναμο Κιέβου. Στα μηνύματά τους, οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ χαρακτήρισαν απογοητευτική την παρουσία του Μπράουν Ιντέγε στην ομάδα τους, απόλυτα δυσανάλογη του ποσού που επενδύθηκε για την απόκτησή του και ουσιαστικά προετοιμάζουν τους φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μπράουν Ιντέγε είχε τοποθετηθεί (σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr), δεν είχε κρύψει μάτι τη δική του απογοήτευση από την εξέλιξη των πραγμάτων. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το… μπαίνω και παίζω. Ειδικά σε Πρωταθλήματα όπως το αγγλικό όπου οι απαιτήσεις είναι τρομερά υψηλές. Ναι, ήταν μια κακή εμπειρία γιατί δεν έκανα προετοιμασία. Ήμουν στη Νιγηρία και είχα δυσκολίες στην εξασφάλιση των εγγράφων. Εκεί έχασα ένα κομμάτι της προετοιμασίας. Μετά χρειάστηκε να γυρίσω πίσω, πάλι εκτός. Μετά αντιμετώπισα τραυματισμούς. Μόλις άρχισα να βρίσκω ρυθμό, έβγαινα ξανά έξω. Τι να πω... Ποδόσφαιρο δεν έπαιξα πάντως», είχε πει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα