Ντ' Ουρμπάνο: Νικητής της ζωής (pic)

Ντ' Ουρμπάνο: Νικητής της ζωής (pic)

Gazzetta team
Ντ' Ουρμπάνο: Νικητής της ζωής (pic)

bet365

Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο, έδωσε συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα και αναφέρθηκε στην μάχη που είχε δώσει κατά της λευχαιμίας, τον αγώνα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με την ίδια ασθένεια, ενώ δεν παραλείπει να δώσει και συμβουλές ζωής.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Ο γυμναστής της ΑΕΚ σε συνέντευξη του σε ιταλική εφημερίδα με τίτλο... «Σκέφτομαι θετικά και ζω» και αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε με την λευχαιμία και βγήκε νικητής, στάθηκε στον αγώνα που δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κατά της ίδιας ασθένειας, ενώ δίνει και συμβουλές ζωής.

Παράλληλα στην συνέντευξη αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην ΑΕΚ ενώ δίνει και συμβουλές για την «λεγόμενη γυμναστική θαλάμου» στο σπίτι που εφαρμόζει και στους παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ μεγάλος χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση όταν αυτό καταστεί δυνατό.

Καθημερινά αυτό που κάνει είναι να βγάζει τα προγράμματα των παικτών και να τα στέλνει σε ανοιχτή γραμμή με τον Κώστα Παρούση (ο δεύτερος γυμναστής της ΑΕΚ). Μιλάει μαζί τους μπορεί και δυο φορές την ημέρα και βεβαίως είναι σε ανοιχτή γραμμή συνομιλίας μέσω Skype με Καρέρα και Κολονέλο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα