Ολυμπιακός: Βαλμπουενά το «πασπαρτού» για τρεις διοργανώσεις! (pic & vids)

Ολυμπιακός: Βαλμπουενά το «πασπαρτού» για τρεις διοργανώσεις! (pic & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Βαλμπουενά το «πασπαρτού» για τρεις διοργανώσεις! (pic & vids)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ενδεχομένως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος με προσφορά και στις τρεις διοργανώσεις όπου λαμβάνει φέτος μέρος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Γάλλος χαρισματικός χαφ και ηγέτης του Ολυμπιακού, έχει κατάφερε σε 33 αναμετρήσεις και 2231 αγωνιστικά λεπτά που έχει χρησιμοποιηθεί, να «φτιάξει» 21 τέρματα για τους συμπαίκτες του και να σκοράρει ακόμα οκτώ, από το σημείο του πέναλτι! Το φοβερό όμως είναι πως ο Βαλμπουενά έχει βάλει την σφραγίδα του και στις τρεις διοργανώσεις των Πειραιωτών! Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε 33 αγώνες έχει επίδοση - ρεκόρ για τα δικά του δεδομένα, ένα ρεκόρ καριέρας. Αναφερόμαστε στις 21 ασίστ ενώ έχει και οκτώ γκολ. Έχει όμως προσφορά παντού.

Στο πρωτάθλημα σε 19 αγώνες μετράει 6 γκολ και 11 ασίστ και είναι ο κορυφαίος πασέρ (δεύτερος με 8 είναι ο Μάνταλος της ΑΕΚ). Στα προκριματικά του Champions League σε 6 αγώνες είχε 1 γκολ και 5 ασίστ. Στους ομίλους είχε σε 3 ματς 1 γκολ και 1 ασίστ.Σε 3 ματς του Europa League είχε 1 ασίστ, εκείνη στο Λονδίνο με το κρίσιμο γκολ του Παπέ Σισέ. Επίσης στο Κύπελλο έχει 3 ασίστ σε 2 ματς. Τις 3 που είχε στο ματς με την Λαμία. Είναι λοιπόν ένα γαλλικό πασπαρτού. Μία λύση για όλες τις συνθήκες και για κάθε αγώνα, όσο υψηλού επιπέδου και να είναι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ολυμπιακός έσπευσε να... δέσει τον έμπειρο διεθνή με νέο μονοετές συμβόλαιο και με απολαβές που με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Βαλμπουενά ήταν κομβικός στις προκρίσεις του καλοκαιριού, ήταν κομβικός στην συνέχεια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και ακόμα και σε προκρίσεις, όπως επί της Λαμίας. Τα περισσότερά του φετινά ματς τα έπαιξε ως δεκάρι αλλά είχε και αρκετές συμμετοχές ως ακραίος. Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που έχουμε τονίσει ξανά και ξανά βέβαια είναι οι στατικές του φάσεις. Το πόσα γκολ μοιράζει στους συμπαίκτες του από φάουλ ή κόρνερ ενώ δεν χάνει πέναλτι, έχοντας τρομερές εκτελέσεις. Ο Βαλμπουενά είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων φέτος. Βάζουμε το ίσως διότι υπάρχει και ο... κανονιέρης, Ελ Αραμπί. Όπως και να έχει - και παρότι έβγαλε και τραυματισμούς - έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του φέτος. Το πινακάκι στην Gallery είναι από το Transfermarkt και πιο κάτω δείτε βίντεο με μερικά από τα επιτεύγματά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα