ΠΑΟΚ: «Κανένα ταξίδι στο εξωτερικό»

ΠΑΟΚ: «Κανένα ταξίδι στο εξωτερικό»

ΠΑΟΚ: «Κανένα ταξίδι στο εξωτερικό»

bet365

Η… αυτονόητη οδηγία που έχει δοθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές. Μέτρο που θα εξεταστεί τις προσεχείς ημέρες, ανάλογα με τις νέα αποφάσεις που θα ληφθούν.

Μέχρι την Τετάρτη (18/3) ισχύει τυπικά η άδεια που έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ. Κάτι που σίγουρα θα επεκταθεί ως τις 27 Μαρτίου, όταν και λήγει το μέτρο της απαγόρευσης χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων και των ομαδικών προπονήσεων, λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, ως βασικό μέτρο προφύλαξης κατά του κορονοϊού, και στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία τους έχει στείλει e-mail με χρήσιμες οδηγίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σχεδόν απόλυτος, κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/3) τηλεδιάσκεψης, επεσήμανε την υποχρέωση όλοι οι ποδοσφαιριστές «να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ».

Όλοι οι παίκτες ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί, ανάλογα με τις απαιτήσεις για τον καθένα και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει συγκεκριμένες γραπτές οδηγίες από την ΠΑΕ, κυρίως προς τους ξένους της ομάδας, για το θέμα των ταξιδιών. Είναι… αυτονόητη η απαγόρευση και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει για την πατρίδα του στο διάστημα που δεν υπάρχουν ομαδικές προπονήσεις.

Το τι θα ισχύει θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και όχι νωρίτερα από την Πέμπτη (19/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα