Ολυμπιακός: Ο Σα ξεπέρασε τον Ρομπέρτο! (vids)

Ολυμπιακός: Ο Σα ξεπέρασε τον Ρομπέρτο! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σα ξεπέρασε τον Ρομπέρτο! (vids)

bet365

Ο Ζοσέ Σα κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο συμμετοχής σε μία σεζόν τα πεπραγμένα του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 27χρονος διεθνής Πορτογάλος γκολκίπερ έφτιαξε ξανά για τα καλά το όνομά του και την καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους από την Πόρτο (με αγορά καθώς τον πρώτο χρόνο του ήταν δανεικός) και ο Ζοσέ Σα εξαργυρώνει αυτήν την εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα μέσω του Ολυμπιακού ο Ζοσέ Σα κατάφερε να πετύχει την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας και να είναι ο Νο2 στην ιεραρχία. Φέτος ο Σα κατάφερε μάλιστα να ξεπεράσει τον χρόνο του Ρομπέρτο σε μία σεζόν με τα 3.720 λεπτά του. Ο Ισπανός άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών ως περισσότερο χρόνο σε μία αγωνιστική περίοδο είχε τα 3.690 λεπτά το 2014-2015. Εξάλλου ο Σα έχει δεθεί πολύ με την ομάδα του Ολυμπιακού και φυσικά με τον κόσμο της.

ΟΙ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Φέτος: Σε 41 αναμετρήσεις έχει 3.720 λεπτά
'18-'19: Σε 31 αναμετρήσεις έχει 2.790 λεπτά

ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

'15-'16: Σε 36 αγώνες είχε 3.197 λεπτά
'14-'15: Σε 41 αγώνες είχε 3.690 λεπτά
'13-'14: Σε 40 αγώνες είχε 3.600 λεπτά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα