Ξάνθη: Κι επίσημα παρελθόν ο Παράσχος

Gazzetta team
Ξάνθη: Κι επίσημα παρελθόν ο Παράσχος

bet365

Με ανακοίνωσή της η Ξάνθη έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ξάνθη αφού ο Γιώργος Παράσχος δεν συνεχίζει πια στον πάγκο της ομάδας με την ακριτική ομάδα να γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας. Οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει να μην συνεχίσουν την συνεργασία και αυτό που απέμενε ήταν και η επίσημη ανακοίνωση κάτι που έγινε την Παρασκευή (6/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν δύο ημέρες ο κ. Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε με τον κ. Γιώργο Παράσχο και από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους, εφόσον δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ομάδας που από κοινού οι δυο τους είχαν θέσει και ήταν τα play offs.

Σήμερα σας γνωστοποιούμε την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό τη δική μας και του κ. Χρήστου Πανόπουλου, σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα