Παναθηναϊκός: «Μνηστήρες» για Μακέντα!

Παναθηναϊκός: «Μνηστήρες» για Μακέντα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μνηστήρες» για Μακέντα!

bet365

Η παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του Κίκο Μακέντα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενόψει καλοκαιριού. Η σιγουριά για πρόταση που θα καλύπτει τον Παναθηναϊκό, ο Καρλίτος και η αναζήτηση στράικερ του «τριφυλλιού».

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 από την Νοβάρα και την Serie B και ως άλλος… Μάρκους Μπεργκ, κατάφερε να κάνει restart στην καριέρα του, να «φτιάξει» το όνομά του και πλέον έχει προκαλέσει το «ζεστό» ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ιταλός φορ πραγματοποιεί την παραγωγικότερή του σεζόν, έχει σκοράρει ήδη 12 γκολ και απομένουν ακόμη δέκα παιχνίδια στα πλέι-οφ για να ανεβάσει την επίδοσή του. Η σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και η συχνή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για την παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά, ο Μακέντα θα είναι πάντα ο… Μακέντα. Δηλαδή ένα wonderkid που έκρινε ένα πρωτάθλημα υπέρ της Manchester του Σερ Άλεξ και στην συνέχεια έχασε τον δρόμο του, χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από την δεδομένη ποιότητα που διαθέτει ο 29χρονος φορ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί δεδομένο πως το καλοκαίρι θα «σκάσει» πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του «Κίκο». Μετά την απόκτηση του Καρλίτος, ο οποίος αποκτήθηκε για να είναι βασικός και τα χαρακτηριστικά του είναι παραπλήσια με εκείνα του Μακέντα(ο Ισπανός βέβαια έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα αν και του αρέσει να παίζει περισσότερο ως «9.5» παρά ως καθαρός σέντερ φορ) στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία προσφορά που θα ήταν κοντά στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή την στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πώληση του Ιταλού και όχι ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το συμβόλαιο του Μακέντα να λήγει το καλοκαίρι του 2021. Υπενθυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του 2019, ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση από ομάδα του Κατάρ ενώ «ζεστό» ενδιαφέρον είχε δείξει και η Φέγενορντ, χωρίς αυτό να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόιταση.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» ψάχνουν ήδη στην αγορά για έναν σέντερ φορ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες, συνεχίζοντας την αναζήτηση από τον Γενάρη, όπου δεν βρέθηκε ο παίκτης που να ικανοποιεί τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Μιλάμε, δηλαδή, για έναν ψηλό, δυνατό, «καθαρό» σέντερ φορ που θα μπορεί να δίνει ύψος και δύναμη στην γραμμή κρούσης όταν κρίνεται απαραίτητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα