ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

bet365

Με τον Ελντερ Λοπες να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Αρη.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Αρη. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ελντερ Λόπες να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου και Φοίβος Μπότος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναχώρησε με άδεια για την Πορτογαλία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τον κύκλο θεραπείας του για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τους Μπάρκα και Γαλανόπουλο, ο πρώτος αναρρώνει από την επέμβαση της σκωληκοειδίτιδας και μέσα στην εβδομάδα ίσως ξεκινήσει σιγά - σιγά κάποιες ασκήσεις στα Σπάτα με την επιστροφή του να πηγαίνει για τέλος Μαρτίου, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει και ακολουθεί το πρόγραμμά του έπειτα από την επέμβαση στον αστράγαλο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει επανεκτίμηση για το πως εξελίσσεται η κατάστασή του, έχοντας μπροστά του ακόμα ένα μήνα δουλειάς.

Επόμενη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα