ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπήκε ο Λόπες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τον Ελντερ Λοπες να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Αρη.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Αρη. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ελντερ Λόπες να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου και Φοίβος Μπότος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναχώρησε με άδεια για την Πορτογαλία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τον κύκλο θεραπείας του για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τους Μπάρκα και Γαλανόπουλο, ο πρώτος αναρρώνει από την επέμβαση της σκωληκοειδίτιδας και μέσα στην εβδομάδα ίσως ξεκινήσει σιγά - σιγά κάποιες ασκήσεις στα Σπάτα με την επιστροφή του να πηγαίνει για τέλος Μαρτίου, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει και ακολουθεί το πρόγραμμά του έπειτα από την επέμβαση στον αστράγαλο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει επανεκτίμηση για το πως εξελίσσεται η κατάστασή του, έχοντας μπροστά του ακόμα ένα μήνα δουλειάς.

 

Επόμενη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στις 17:00.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα