ΠΑΟΚ: Έξω ο Βαρέλα, στόπερ ο Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ: Έξω ο Βαρέλα, στόπερ ο Βιεϊρίνια!

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στα Πηγάδια και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ματς κόντρα στην Ξάνθη με στόπερ τον Αντρέ Βιεϊρίνια!

Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα (πιθανόν τράβηγμα) προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου υποχρέωσε τον Αμπέλ Φερέιρα να αντικαταστήσει τον Αφρικανό στόπερ. Τρίτος κεντρικός αμυντικός δεν υπήρχε στον πάγκο (Μιχάι και Μιχαηλίδης είχαν μείνει εκτός αποστολής) με τον Λέο Μάτος να μπαίνει στο παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος πήγε στο δεξιό άκρο της άμυνας και δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον αγωνίζεται ως δεύτερος στόπερ ο Αντρέ Βιεϊρίνια!

Αυτό που θα ξεκαθαριστεί, μετά το τέλος του αγώνα, είναι η σοβαρότητα του τραυματισμού του Βαρέλα, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Καθαρά Δευτέρα, καθώς ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (4/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα