Βόλος: Χωρίς πέντε στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Βόλος: Χωρίς πέντε στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Βόλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον υπηρεσιακό τεχνικό Στέφανο Ξηροφώτο να μην υπολογίζει πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο Βόλος ολοκληρώνει την αγωνιστική δραστηριότητα της κανονικής σεζόν αντιμετωπίζοντας την Κυριακή τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:00). Στον πάγκο θα καθίσει ο Στέφανος Ξηροφώτος έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Γκαγέγο, με τον Έλληνα τεχνικό να οδηγεί την ομάδα της Μαγνησίας και στα επικείμενα ματς των πλέι άουτ.

Ο Βόλος πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με πέντε απουσίες καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μάντζης και Τσίκα, ο τραυματίας Οικονόμου και οι Τσοκάνης και Διαμαντής.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Κανταμούρο, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Λύρατζης, Μουνίθ, Κάσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα