Συνάντηση κορυφής στον Άρη - Στο τραπέζι το θέμα Ένινγκ και των παραμονών

Συνάντηση κορυφής στον Άρη - Στο τραπέζι το θέμα Ένινγκ και των παραμονών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση κορυφής στον Άρη - Στο τραπέζι το θέμα Ένινγκ και των παραμονών

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο το Σάββατο (29/2) και θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο στο ζήτημα παραμονής του Μίκαελ Ένινγκ όσο και των παικτών οι οποίοι είναι στον σχεδιασμό για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Build A Bet στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Επί της ουσίας, προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις από το σημείο που σταμάτησαν δίχως πλέον να υπάρχουν τα περιθώρια χρόνου καθώς αρκετοί από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ξεκινώντας από τον Μίκαελ Ένινγκ, υπάρχει δεδομένη πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας και σύμφωνα όμως με όλα όσα είπε πρόσφατα ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής, οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε ουσιαστικές λεπτομέρειες στις συζητήσεις που προηγήθηκαν, δίχως να επεκταθεί επί τούτου Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 54χρονος τεχνικός - σε συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα - ήδη κατέστρωσε προσχέδιο για την ερχόμενη σεζόν και πάνω σ’ αυτό θα συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, εφόσον ασφαλώς «κλειδώσει» η δική του παραμονή στην ομάδα.

Είναι απαραίτητο όμως να γίνουν νέες επαφές και με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και φυσικά εντάσσονται στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Στη συγκεκριμένη λίστα κυριαρχούν τα ονόματα των Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα και Μιχάι Κόρχουτ. Και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές έγιναν συζητήσεις στο προηγούμενο διάστημα, ακόμη όμως δεν έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε να προχωρήσουν στην τελική επαφή η οποία θα οδηγήσει και στην τελική συμφωνία. Αυτές πρέπει να καλλιεργηθούν στο επόμενο διάστημα ούτως ώστε διατηρηθεί η ίδια βάση παικτών καθώς αυτό περιλαμβάνει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα