Ο Παναιτωλικός απάντησε στον Κούγια: «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;»

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός απάντησε στον Κούγια: «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;»

bet365

Με γέλια απάντησε ο Παναιτωλικός στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια ότι ο σύλλογος του Αγρινίου ανήκει στην πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης περί πολυιδιοκτησίας Ξάνθης - ΠΑΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι και ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος του Αγρινίου απάντησε στον Κούγια με... γέλια, χαρακτηρίζοντας ως «ωραίο ανέκδοτο» τα όσα ειπώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει:

Για επιρροή του ΠΑΟΚ σε τρεις ακόμα ομάδες έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζοντας πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

«Στην πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος, ένας γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι ανήκει και ο Παναιτωλικός. Αν στα πλέι άουτ που θα παίξει Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός έχεις τρεις θυγατρικές, καθορίζεις την τύχη τη δική μου», ανέφερε σχετικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρη πολυιδιοκτησία. Στην επιρροή του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος που έχει δανεικούς και κανέναν φίλαθλο. Επίσης έχει γίνει καταγγελία ότι κι ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΟ:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Γελάσαμε και σήμερα…

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα