Λόπες: «Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Gazzetta team
Λόπες: «Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

bet365

Το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν το σημερινό κόντρα στον ΟΦΗ, για τον Έλντερ Λόπες, ενώ και για εκείνον MVP του ματς είναι ο Βέρντε αφού σημείωσε δυο τέρματα.

Ο Έλντερ Λόπες εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε το καλύτερο της παιχνίδι και συμφώνησε με τον Μάσιμο Καρέρα όσον αφορά την εικόνα της ομάδας.

Στάθηκε στην ομαδική λειτουργία λέγοντας πως όλοι μαζί αμύνθηκαν και όλοι μαζί έκαναν επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλντερ Λόπες στη NOVA:

Για την παρουσία του ως στόπερ: Λείπανε οι στόπερ μας Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, έτυχε να παίξω εγώ σε αυτήν την θέση, ελπίζω ότι βοήθησα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πως του φάνηκε η θέση: Έχει λιγότερα τρεξίματα η θέση του στόπερ, είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα, μου το ζήτησε ο προπονητής. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δεν είμαι συνηθισμένος να πατάω αυτήν την περιοχή, Αλλά είναι λογικό όταν παίζω στόπερ. Φυσικά όποτε χρειαστεί η ομάδα και όποτε το ζητήσει ο προπονητής βοηθάω.

Για τη δήλωση Καρέρα ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας: Και πριν πετύχουμε το πρώτο γκολ, είχαμε δύο μεγάλες φάσεις για να σκοράρουμε νωρίτερα. Είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη πάλι είχαμε καλή απόδοση και κατά τη δική μου άποψη πράγματι, είναι ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν δέχεται γκολ για τέταρτο σερί ματς: Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, το αποτέλεσμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Οι πρώτοι είμαστε εμείς στην άμυνα που αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα αμύνθηκε ως σύνολο, όλοι μαζί κάναμε επίθεση, είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει δρόμος όμως ακόμα για να μειώσουμε τη διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Ποιον διαλέγει για MVP, Μάνταλο ή Βέρντε; Όλοι οι παίκτες είχαν καλή μέρα. Στην επίθεση, όλοι, ο Μάνταλος, ο Βέρντε, ο Ολιβέιρα και ο Λιβάγια, κάναμε καταπληκτικό ματς. Λόγω των δύο γκολ ο Βέρντε είναι MVP.

Για τη διαφορά των βαθμών με τους δύο πρώτους και το Κύπελλο: Είναι μεγάλη διαφορά. Όλα είναι δυνατά όμως. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, για να μειώσουμε τη διαφορά. Για τα ματς με τον Άρη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί και να βρεθούμε στον τελικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα