Μαρτίνς: «Σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αφού αρχικά χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, στην συνέχεια επισήμανε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για τη σημερινή νίκη: «Παρόλο που σήμερα είναι σημαντική η νίκη, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Δεν είναι τελικός, δεν είναι καθοριστικό, απλά είναι πολύ σημαντικό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και το πλάνο που επέλεξε σήμερα: «Πολλές φορές το σύστημα το επιλέγουμε ανάλογα και με τον αντίπαλο, αλλά και την κατάσταση των παικτών μας. Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως την Τότεναμ και την Μπάγερν για παράδειγμα. Είμαστε μία ομάδα που παίζουμε πολλά συστήματα. Ανάλογα με την κατάσταση της ομάδας μας, προσαρμοζόμαστε και στον αντίπαλο. Είχαμε ένα παιχνίδι με τον Άρσεναλ που μας κόστισε σε ενέργεια και σωματικά και ψυχολογικά μέσα στην εβδομάδα».

Για την απόδοση του Τσιμίκα και το αν ήταν το καλύτερο του παιχνίδι σήμερα: «Ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης που γενικά αποδίδει καλά. Είναι ένας παίκτης σταθερός, με υψηλή απόδοση σχεδόν πάντα κι απέδειξε και σήμερα ότι έχει πνεύμα νικητή και πάθος. Μας βοήθησε το γκολ σήμερα στην αρχή του β' μέρους. Μπήκαμε καλά, καταφέρναμε να σκοράρουμε, εκμεταλλευτήκαμε τις δυνάμεις μας και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί όπως είπα προερχόμαστε και από ένα δυνατό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για το πνεύμα που είχαν σήμερα και πήραν τη νίκη».

Για το αν βοήθησε τον Ολυμπιακό το μεσοβδόμαδο παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν χαλαρός σήμερα. Ήρθε δυνατός και προετοιμασμένος για αυτό το παιχνίδι. Εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και μας κρατάει αυτό σε εγρήγορση. Δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις από Πέμπτη σε Κυριακή τη νοοτροπία σου. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και καταφέρνει να ανταπεξέρχεται, γιατί έχει μεγάλη συγκέντρωση. Αυτό πάντως, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Δεν τον είδαμε να είναι χαλαρός σήμερα, ήρθε αποφασισμένος».

Για τη διαφορά στα ντέρμπι φέτος με πέρυσι: «Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα περσινά ματς, είναι ότι τότε ο Ολυμπιακός ήταν μία καινούργια ομάδα. Ήταν ο Τσιμίκας, ο Σισέ, ο Μπα, ο Γκιγιέρμε... Φέτος είναι πολύ πιο έμπειροι όλοι τους και ξέρουν τα ντέρμπι. Φέτος είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουμε τις αναμετρήσεις μας, με τους δυνατούς αντιπάλους».

Για το γεγονός ότι δύο Πορτογάλοι προπονητές διεκδικούν τον τίτλο: «Νιώθω περήφανος κι όμορφα. Νιώθω μεγάλο σεβασμό. Από ότι ξέρω και οι προηγούμενοι Πορτογάλοι προπονητές είχαν καλό έργο στην Ελλάδα, ξέρω την αγάπη που υπάρχει για τον Φερνάντο Σάντος. Νιώθω σεβαθμό κι ικανοποίηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα