Παράσχος: «Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ»

Νίκος Μαρούδας
Παράσχος: «Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ήττα της Ξάνθης στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια, αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε το πρώτο νευρικό 20λεπτο τα λάθη του, από εκεί και πέρα στη μοναδική φάση που μας έκανε ο αντίπαλος είχαμε λάθος τρόπο αντιμετώπισης και βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι είπαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, δεν κάναμε τίποτα, πήγαμε από λάθος σε λάθος κι ευτυχώς δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ. Από εκεί που είχε 9 παιχνίδια να σκοράρει, μπορούσαμε να τον κάνουμε να βάλει πολλά γκολ. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και μπορεί να τον βρούμε τα play out».

Για την αδυναμία της ομάδας του να κάνει κάτι στην επίθεση: «Αυτούς τους παίκτες έχουμε, με αυτούς θα συνεχίσουμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το καλύτερο, να ξεφύγουμε από τους 29 βαθμούς που έχουμε κολλήσει εδώ και καιρό κι από εκεί και πέρα το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα