Δάρας: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

Gazzetta team
Δάρας: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

bet365

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για την αποχώρηση του Νίκι Παπαβασιλείου τονίζοντας πως αυτό που έκανε ο Κύπριος τεχνικός ήταν αντιεπαγγελματικό παραμονές του πιο σημαντικού αγώνα της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου στην Live Sport:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν».

Όσο για τα μεταγραφικά παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα