Παναθηναϊκός: Με απόφαση Αλαφούζου, εκτός σχεδιασμού ομάδας ο Δώνης!

Παναθηναϊκός: Με απόφαση Αλαφούζου, εκτός σχεδιασμού ομάδας ο Δώνης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με απόφαση Αλαφούζου, εκτός σχεδιασμού ομάδας ο Δώνης!

bet365

Απίθανα πράγματα στο «τριφύλλι». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ανακοίνωσε μέσω τρίτων στον Γιώργο Δώνη πως δεν θα έχει ανάμιξη στον σχεδιασμό της ομάδας ενώ του έθεσε το δίλημμα «ή ο Χρήστος στην ομάδα ή εσύ»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο «ζεστός» από ποτέ με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και αυτό, ως είθισται, φέρνει απίθανα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας και άκρως αντιποδοσφαιρικά! Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στελέχη της ΠΑΕ μετέφεραν ως απόφαση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή τα εξής:

1)Δεν θα έχει καμία ανάμιξη στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου και πως υπεύθυνοι για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα! Σε καμία ομάδα παγκοσμίως δεν γίνεται ο προπονητής να μην συμμετέχει στον προγραμματισμό της δικής του ομάδας.

2)Δεν θα υπάρξει καμία άνοδος στο μπάτζετ.

3)Η ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Δώνη για νέο συμβόλαιο. Αν αυτή γίνει αποδεκτή, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως δεν πρέπει να συνυπάρχουν!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας προπονητής μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας ενώ δεν υπάρχει κάποια συνάντηση που να έχει προγραμματιστεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα