ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι θα ισχύσει για την είσοδο των φιλάθλων στο ντέρμπι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι θα ισχύσει για την είσοδο των φιλάθλων στο ντέρμπι

bet365

H ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σχετικά με τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας που θα υπάρχει στις θύρες του γηπέδου της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αταλάντα - Βαλένθια: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Εν όψει της κυριακάτικης σπουδαίας αναμέτρησης, για την οποία από νωρίς την Τετάρτη (19/2) σημειώθηκε «sold out», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας, ότι:

** Κατά την είσοδο στις θύρες, του γηπέδου, θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας,. Θα ελέγχεται δηλαδή, αν το όνομα του φίλαθλου, ταυτίζεται με αυτό που αναγράφεται στο εισιτήριο. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι υποχρεωτικό να έχουν όλοι τις ταυτότητες μαζί τους.

** Στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός, στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος-4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός.

** Σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα