ΑΕΚ: Επιθεώρηση Μελισσανίδη στις σουίτες της Αγιά Σοφιάς

ΑΕΚ: Επιθεώρηση Μελισσανίδη στις σουίτες της Αγιά Σοφιάς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιθεώρηση Μελισσανίδη στις σουίτες της Αγιά Σοφιάς

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την καθιερωμένη σαββατιάτικη επίσκεψή του στην Αγιά Σοφιά επιθεωρώντας τις σουίτες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε στην Αγιά Σοφιά κατά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου για να επιθεωρήσει τις εργασίες στο γήπεδο της Ένωσης, όπως το συνηθίζει. Αυτή τη φορά η επιθεώρηση αφορούσε κυρίως τις δύο σουίτες, οι οποίες έχουν αρχίσει να παίρνουν την τελική τους μορφή ώστε να υπάρξει η τελική απόφαση για το πως θα διαμορφωθούν προκειμένου να κατασκευαστούν ανάλογα και οι υπόλοιπες.

Μέχρι στιγμής οι δύο σουίτες δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς γίνονται συνεχείς αλλαγές είτε αυτές αφορούν το δάπεδό τους, είτε τη διαρρύθμισή τους, είτε και την επίπλωση τους. Το ίδιο αφορά και για τις 14 θέσεις οι οποίες θα υπάρχουν στο μπαλκόνι έξω από κάθε σουίτα.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη και η επίβλεψη των σουιτών κράτησε για πάνω από μία ώρα. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης συνοδευόταν από τον αρχιτέκτονα της Αγιά Σοφιάς, Θανάση Κυρατσού και από τον Αλέξανδρο Μεταξά της εταιρίας ΕΡΜΩΝΑΣΑ, η οποία είναι η υπεύθυνη εταιρία για την κατασκευή των σουιτών της Αγιά Σοφιάς.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη έγιναν οι τελικές παρατηρήσεις με την κατασκευή των σουιτών να μπαίνουν πλέον στο τελικό στάδιο. Με την ολοκλήρωσή τους θα συνεχιστούν οι εργασίες και στις υπόλοιπες σουίτες, έχοντας ως πρότυπο αυτές τις δύο που θα έχουν πάρει την οριστική τους μορφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα