Λαμία: Πήρε Αραβίδη

Gazzetta team
Λαμία: Πήρε Αραβίδη

bet365

Ο 32χρονος φορ επαναπατρίστηκε για χάρη της ομάδας και συμφώνησε μαζί της μέχρι το τέλος της σεζόν
Στα μέρη μας επέστρεψε ο Χρήστος Αραβίδης, καθώς στο... παρά ένα πριν εκπνεύσει η έξτρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος έγινε κάτοικος Λαμίας. Ο 32χρονος επιθετικός είχε το καλοκαίρι φύγει από τη χώρα μας με προορισμό την Ελβετία και την Ιβερντόν, όμως πρόσφατα έφυγε (15 ματς/6 γκολ) και γύρισε στην Ελλάδα. Οπου πλέον θα παίξει ξανά στη μεγάλη κατηγορία, όπου ήδη τον έχουμε δει με τη φανέλα του Πανιωνίου, του Αρη, της Δόξας, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και φυσικά της ΑΕΚ. Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει ορίζοντα μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (13/3/1987), επιθετικό Χρήστο Αραβίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελβετία και στην ομάδα Υβερντόν-Σπορ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του ΟΦΗ, του Πανιωνίου, του ΑΡΗ, της Δόξας Δράμας, ενώ είναι και Διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χρήστος Αραβίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Παπαϊωάννου που έκανε τα πάντα να έρθω στην ομάδα καθώς και τον προπονητή τον κ. Μάντζιο και θα βάλω τα δυνατά μου η Λαμία να πετύχει τους στόχους της. Εξάλλου γνωρίζω πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα και να ενσωματωθώ αμέσως και να προσφέρω τα μέγιστα.”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα