Κόρχουτ: «Τα μηνύματα του κόσμου μας έδωσαν ορμή»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Τα μηνύματα του κόσμου μας έδωσαν ορμή»

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ μίλησε για την πρόκριση του Άρη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τη ΑΕΚ.

Ο Ούγγρος διεθνής αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasportsκαι είπε αρχικά ότι… «υπάρχει κούραση και είναι φυσιολογικό γιατί είχαμε διαδοχικά παιχνίδια από τον Ιανουάριο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, δειπνήσαμε όλη η ομάδα μαζί και τώρα το μυαλό μας στρέφεται στον επόμενο αγώνα», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του για την πρόκριση της ομάδας επί του Ατρόμητου. «Καταλάβαμε τη σημασία της πρόκρισης μέσα από τα μηνύματα του κόσμου, ενώ έχει αξία όταν πετυχαίνεις κάτι μετά από πολλά χρόνια. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, να ζήσουμε τον τελικό με περισσότερους από 20.000-30.000 κόσμο. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση για πιθανό αντίπαλο. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στον τελικό ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Η κληρωτίδα θα αποφασίσει για τον αντίπαλό μας».

Ρωτήθηκε για το έντονο πάθος που έδειξαν οι παίκτες απέναντι στον Ατρόμητο. «Δεν ήταν μόνο τα μηνύματα που πήραμε από τον κόσμο μετά το παιχνίδι αλλά κι αυτά που δεχθήκαμε πριν τον αγώνα. Καταλάβαμε πόσο πολύ το ήθελε ο κόσμος κι αυτός φάνηκε από το πάθος μας. Στον δρόμο περπατάω και ο κόσμος μου λέει ότι θέλει να μας δει στον τελικό. Ο κόσμος γενικώς μας δίνει κίνητρο για να μπούμε με ορμή στα παιχνίδια», απάντησε.

Σχετικά με την επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε απάντησε: «Ο Ιντέγε είναι καλός παίκτης και για να παίξει κάποιος στον Άρη πρέπει να είναι καλός ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε πίσω».

Σε ερώτηση για το πώς περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΚ, είπε ότι… «θα ήθελα ένα εύκολο παιχνίδι και μια νίκη αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι έτσι γιατί η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στον αγωνιστικό χώρο δεν θα είμαστε μόνο εμείς οι 11 αλλά θα έχουμε και δωδέκατο παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα