Λαμία: Κρυφοκοιτάζει την εξάδα

Δημήτρης Βέργος
Λαμία: Κρυφοκοιτάζει την εξάδα

bet365

Στη Λαμία δεν έχουν πετάξει... λευκή πετσέτα για τα πλέι οφ, ωστόσο η έλλειψη του εύκολου γκολ και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν βαρύνει τα πόδια βασικών μονάδων του ρόστερ έχουν στοιχίσει.

Η Λαμία έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Ωστόσο, το όνειρο της εξάδας δεν έχει σβήσει. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας αν και στη 12η θέση απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τον έκτο ΟΦΗ και εντός της ομάδας υπάρχει η πίστη ότι αν το παλέψουν, έχουν τη δυνατότητα μέχρι την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους.

Η Λαμία πηγαίνει στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή, στη συνέχεια υποδέχεται τον Άρη και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Και τόσο ο Άκης Μάντζιος, όσο και οι παίκτες θεωρούν πως αν πάρουν τουλάχιστον τρεις βαθμούς στα δύο επόμενα ματς τότε θα είναι σε θέση την τελευταία αγωνιστική (ανάλογα φυσικά και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που μάχονται για να μπουν στα πλέι οφ) να παίξουν τα ρέστα τους για την εξάδα.

Σαφώς και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα για την ομάδα του Μάντζιου, η οποία επί των ημερών του άλλαξε δραστικά προς το καλύτερο. Ωστόσο, κάτι το εύκολο γκολ που έλειψε σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά την πώληση του Τουράμ (καθώς η Λαμία δεν πήρε γκολ από τους Ρόμανιτς, Τιρόνε και Καραμάνο, ενώ ο Μπιανκόνι δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του), κάτι η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια με παίκτες που δεν γινόταν να βγουν από την ενδεκάδα και κάτι η ατυχία με τα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις στις ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, κράτησαν τη Λαμία πιο χαμηλά.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη. Ένα πολύ δύσκολο ματς για τη Λαμία, η οποία πήρε 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζει ότι το απόλυτο φαβορί είναι οι ερυθρόλευκοι. Και το γεγονός ότι το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ξάνθη που ακολουθεί θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν η Λαμία μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τα πλέι οφ, κάνει τον Μάντζιο και τον τεχνικό επιτελείο να προχωρήσουν ξανά σε rotation.

Όπως και να έχει στο τέλος, είτε δηλαδή η Λαμία καταφέρει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, είτε παίξει στα πλέι άουτ, θα πρόκειται για μια χρονιά που άλλαξε ολοκληρωτικά από τη στιγμή που ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το γεγονός, άλλωστε, ότι από τους 25 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, οι 21 ήρθαν την περίοδο με τον 50χρονο τεχνικό στο τιμόνι, είναι κάτι που μιλάει από μόνο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα