Το συντριπτικό 13-0 των νικών της ΑΕΚ στα ντέρμπι με και χωρίς Αραούχο!

Το συντριπτικό 13-0 των νικών της ΑΕΚ στα ντέρμπι με και χωρίς Αραούχο!

Δημήτρης Βέργος
Το συντριπτικό 13-0 των νικών της ΑΕΚ στα ντέρμπι με και χωρίς Αραούχο!

bet365

Είτε σκοράρει είτε όχι, ο Σέρχιο Αραούχο αποδεικνύεται πολύτιμος για την ΑΕΚ στα ντέρμπι καθώς με τον Αργεντινό η Ένωση μετράει 13 νίκες σε μεγάλα ματς και χωρίς αυτόν καμία!

Ο Σέρχιο Αραούχο αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ο άνθρωπος των ντέρμπι για την ΑΕΚ. Την τελευταία φορά που η Ένωση είχε πανηγυρίσει νίκη σε τέτοιο ματς ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια στο 3-0 με τον Παναθηναϊκό με τον «Τσίνο» να σκοράρει δύο φορές. Έκτοτε σε 13 ντέρμπι οι κιτρινόμαυροι αγνοούσαν τη χαρά της νίκης και τα κατάφεραν στο 14ο με την επιστροφή του Αργεντινού και το πανέμορφο γκολ του που αρκούσε για το 1-0 και πάλι κόντρα στους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Ο Αραούχο συνολικά απέναντι σε ομάδες του Big 4 στην Ελλάδα είτε σε πρωτάθλημα είτε σε Κύπελλο μετράει πλέον επτά γκολ (τρία κόντρα στον Παναθηναϊκό και από δύο απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) και μία ασίστ. Αυτό όμως που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι συνολικά τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ντέρμπι με και χωρίς Αραούχο από τη στιγμή που ο «Τσίνο» έφτασε για πρώτη φορά στην Αθήνα για χάρη της Ένωσης τον Γενάρη του 2017 έως σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και το μεσοδιάστημα της απουσίας του.

Η ΑΕΚ τα τρία αυτά χρόνια έχει δώσει συνολικά 32 ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με και χωρίς Αραούχο με τη διαφορά να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Με τον Αραούχο στο γήπεδο η Ένωση σε 19 μεγάλα ματς μετράει 13 νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες (13-1-5), ενώ χωρίς τον Αργεντινό φορ στο συγκεκριμένο διάστημα η ΑΕΚ σε 13 ντέρμπι δεν μετράει ούτε μια νίκη, έχοντας επτά ισοπαλίες και έξι ήττες (0-7-6)!

Σε επίπεδο Super League, είτε κανονικής διάρκειας, είτε πλέι οφ, η ΑΕΚ με τον Αραούχο σε 13 ντέρμπι μετράει 11 νίκες και δύο ήττες (11-0-2)! Με τον «Τσίνο» δηλαδή στο γήπεδο έχει μαζέψει 33 από 39 βαθμούς! Χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό σε 12 μεγάλα ματς στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετράει επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες (0-7-5). Δηλαδή χωρίς τον Αργεντινό φορ στο γήπεδο έχει μαζέψει επτά από το απόλυτο των 36 βαθμών!

Σε επίπεδο Κυπέλλου η Ένωση με τον Αραούχο σε έξι παιχνίδια μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες (2-1-3) και χωρίς τον Αραούχο σε ένα ματς, μία ήττα.

Η ΑΕΚ συνολικά με Αραούχο κόντρα στις ομάδες του Big 4 (13 νίκες - 1 ισοπαλία - 5 ήττες):

vs Ολυμπιακό: 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα

vs ΠΑΟΚ: 5 νίκες, 0 ισοπαλίες, 2 ήττες

vs Παναθηναϊκό: 3 νίκες, 0 ισοπαλίες, 2 ήττες

Η ΑΕΚ συνολικά χωρίς Αραούχο κόντρα στις ομάδες του Big 4: (0 νίκες - 7 ισοπαλίες - 6 ήττες):

vs Ολυμπιακό: 0 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες

vs ΠΑΟΚ: 0 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες

vs Παναθηναϊκό: 0 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα