Ατρόμητος: Πρώτη για Ραμπέγιο με Ολυμπιακό, εκτός τρεις

Gazzetta team
Ατρόμητος: Πρώτη για Ραμπέγιο με Ολυμπιακό, εκτός τρεις

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό με τους Γκάλο, Ρισβάνη και Μανούσο να είναι εκτός. Πρώτη συμμετοχή για τον Ραμπέγιο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό (17:15) με τον Xιλιανόλ εξτρέμ Ραμπέγιο που αποκτήθηκε πρόσφατα να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή των Περιστεριωτών.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ρισβάνης και Μανούσος, οι οποίοι πάντως έβγαλαν την προπόνηση, αλλά και ο Γκάλο, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στη γάμπα από το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο. Οι δύο πρώτοι ανεβάζουν ρυθμούς και θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς με τον Άρη που ακολουθεί.

Όσον αφορά τον Γιακουμάκη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, κατάφερε να μπει στην αποστολή, έχοντας όμως κάνει μέρος της σαββατιάτικης προπόνησης.

Στην αποστολή για τον Σάββα Παντελίδη βρίσκονται οι: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Νάτσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Ανδρούτσος, Ντε Πο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα