Ατρόμητος: Ερχεται ο Γκαρσία, ακολουθεί η ανακοίνωση

Ατρόμητος: Ερχεται ο Γκαρσία, ακολουθεί η ανακοίνωση

Newsroom
garcia_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο, οπότε και θα επισημοποιηθεί η πρόσληψή του στον πάγκο του.

Σε πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο βρίσκεται εδώ και καιρό ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι από μέρες σε προχωρημένες (σ.σ. επί της ουσίας «τελειωμένες») επαφές με το club ώστε να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Πλέον το ζήτημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και άμεσα θα διευθετηθούν οι τελευταίες, τυπικές του λεπτομέρειες.

Μέχρι πρότινος απέμενε μόνο η σχετική ανακοίνωση κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, καθώς προγραμματίστηκε να βρίσκεται στις αρχές της επόμενες εβδομάδας στο Περιστέρι ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Από τον Ατρόμητο κατέληξαν στην επιλογή του 47χρονου κόουτς λόγω της ισχυρής του προσωπικότητάς, αλλά και της φετινής πορείας του Πανσερραϊκού τον οποίο οδήγησε στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Γκαρσία έχει την «προίκα» της ανάδειξης ταλέντων στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου και βρίσκονταν πριν τα «λιοντάρια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα