Δίκη των 28: Ολα όσα έγιναν την τρίτη μέρα με Αλαφούζο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δίκη των 28: Ολα όσα έγιναν την τρίτη μέρα με Αλαφούζο

bet365

Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα της Δίκης των 28 με τον Γιάννη Αλαφούζο να μιλάει για το παρελθόν αλλά και το παρών του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνεχίστηκε η δίκη των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και σήμερα Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου ήταν η τρίτη μέρα της δίκης με τον Γιάννη Αλαφούζο να καταθέτει.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα είχε συνεχιστεί η κατάθεση του Χρήστου Σάββα (εκ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης) αλλά και η κατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος ήταν χείμαρρος με μερικές τρομερές ατάκες προς την έδρα αλλά και για τον Γιώργο Σαρρή.

Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή με τον Τάκη Φύσσα ο οποίος επίσης είναι εκ των βασικών μαρτύρων και την Δευτέρα απουσίαζε μιας και ήταν άρρωστος.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων

Μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Χρήστο Σάββα (πρώτη μέρα της δίκης) και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (δεύτερη μέρα της δίκης) σειρά παίρνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού ήταν στην λίστα νούμερο ένα μάρτυρας αλλά την πρώτη μέρα απουσίαζε στο εξωτερικό και την δεύτερη μέρα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι θα μπορέσει να καταθέσει οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Αλαφούζος: «Από την εποχή Κόκκαλη έβλεπα παράλογα πράγματα»!

Λίγο μετά τις 09.00 (09.11) ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε στην Ευελπίδων για να καταθέσει όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού από την αρχή της κατάθεσής του αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη.

«Γίνονται παράλογα πράγματα από το 1992-1993. Από την μέρα που πήρε ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακός» είπε μεταξύ άλλων για να προσθέσει ότι «Εγώ έκανα πάρα πολλές καταγγελίες και περιέγραφα συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία αφορούσαν αποκλειστικά διαιτησίες. Υπήρξαν διάφορες καταγγελίες, υπάρχουν δύο σκάνδαλα, το Koriopolis 1 και 2».

Αναλυτικά την κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

«Και ο Μαραντόνα είχε κάνει χέρι σε Μουντιάλ...»!

Η πρόεδρος της έδρας, κ. Τσιαμαδά θυμήθηκε τον Μαραντόνα όταν ο Αλαφούζος μίλησε για ένα χέρι που έγινε σε ματς με τον Ολυμπιακό (σ.σ. τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης) και δεν το είδε ο Γιάχος! «Μου θυμίζετε την φάση του Μαραντόνα στο Μουντιάλ που τους έλεγε αγκαλιάστε με γιατί θα το ακυρώσει», είπε μεταξύ άλλων...!

«Η Ξάνθη κατηγορείται οτι εξαγοράστηκε από τον ΠΑΟΚ!»

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφού τόνισε πως «ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός συμβαίνει σήμερα από άλλη ομάδα», αναφέρθηκε και στις ομάδες-δορυφόρους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η Ξάνθη είχε ευνοϊκή μεταχείριση από τον Ολυμπιακό, τώρα η Ξάνθη κατηγορείται ότι εξαγοράστηκε από τον ΠΑΟΚ. Τότε όμως δεν είχα κανένα στοιχείο ότι εξαγοράστηκε οικονομικά άμεσα ή έμμεσα από τον Ολυμπιακό ή κάποιον άλλον»!

«Σε δυσμένεια ο Ολυμπιακός, τώρα τα ίδια συμβαίνουν εναντίον του από άλλη ομάδα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός από τα όσα είπε για το παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και στο τώρα λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε δυσμένεια! «Τα ίδια πράγματα έχουν συμβεί και εις βάρος Ολυμπιακού από άλλη ομάδα. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά», είπε μεταξύ άλλων.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Ευελπίδων σας ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα