Η ανοιχτή γραμμή μεταξύ Άρη-Βέλεθ και η νέα συζήτηση με Χαριστέα

Η ανοιχτή γραμμή μεταξύ Άρη-Βέλεθ και η νέα συζήτηση με Χαριστέα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ανοιχτή γραμμή μεταξύ Άρη-Βέλεθ και η νέα συζήτηση με Χαριστέα

bet365

Η παραμονή του Φραν Βέλεθ βρίσκεται σε καθεστώς προτεραιότητας για τον Άρη, προς αυτήν την κατεύθυνση υπήρξε νέα επαφή με τον Άγγελο Χαριστέα, προς το παρόν όμως παραμένει η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Build A Bet στο Λαμία - Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Είναι προφανής ο στόχος διατήρησης του βασικού κορμού, προς αυτήν την κατεύθυνση (σχεδόν σε καθημερινή βάση) γίνονται επαφές. Είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι οι περιπτώσεις συγκεκριμένων παικτών βρίσκονται σε προτεραιότητα. Κυρίως αυτή του Φραν Βέλεθ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει, παρότι ο Άρης «επέστρεψε» με την κατάθεση νέα πρότασης με βελτιωμένους οικονομικούς όρους συνεργασίας.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση του 28χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού με τον Άγγελο Χαριστέα. Το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών δεν ήταν μόνο το οικονομικό σκέλος, καθώς το ζήτημα της παραμονής του παίκτη στον Άρη δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Είναι δεδομένη η απόσταση μεταξύ της προσφοράς των «κίτρινων» και των «θέλω» του παίκτη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Για παράδειγμα, στα κριτήρια απόφασης του Βέλεθ είναι και η επιθυμία της οικογένειάς του, πράγμα το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεύτερον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ατζέντης του αθλητή ήδη έχει στα χέρια του 2-3 προτάσεις τις οποίες και εξετάζει.

Στη συζήτηση που είχε μαζί του, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά προσπάθησε να του μεταδώσει τη δική του εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Τις βίωσε εξάλλου στα δικά του ενεργά χρόνια και ως ένα βαθμό θέλησε να τον συμβουλέψει. Για παράδειγμα, του εξήγησε ότι στον Άρη έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό ρόλο, ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσφορά του μέσα από την πρόταση που του κατέθεσε και σε τελική ανάλυση, ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα εγγυάται την αγωνιστική και οικονομική ασφάλεια του, πέραν συγκεκριμένων ειδικών όρων που θα συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο. Αντιθέτως, στην περίπτωση που αποφασίσει να αλλάξει περιβάλλον, ουσιαστικά θα ξεκινήσει από την αρχή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη συζήτηση των δύο ανδρών, ο Άγγελος Χαριστέας ξεκαθάρισε στον Βέλεθ πως, παρότι υπάρχει οικονομική απόσταση και δεν έχουν δημιουργηθεί συνθήκες συμφωνίας, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο αγωνιστικός ρόλος του, του ζήτησε να παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και σημείωσε ότι θα τον στηρίξει ανεξαρτήτως της όποιας απόφασης πάρει. Προς αυτήν την κατεύθυνση δεσμεύτηκε και ο αθλητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα