Γιόσιπ Μίσιτς: Μέχρι την Πέμπτη υπογράφει στον ΠΑΟΚ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Γιόσιπ Μίσιτς: Μέχρι την Πέμπτη υπογράφει στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε το βράδυ της Κυριακής (12/1) την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με τους Πορτογάλους θα οριστικοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη (16/1).

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι με διαφορά ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ και το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν κάτι που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Οι διαπραγματεύσεις τόσο με την πορτογαλική ομάδα, όσο και με την πλευρά του Κροάτη μέσου έχουν προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την οριστική συμφωνία.

Ο Γιώργος Σαββίδης το βράδυ της Κυριακής (12/1), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε λόγο για… καθυστερημένο «χριστουγεννιάτικο δώρο», η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κάτι επίσημο και οριστικό», ωστόσο σήμερα η «O Jogo» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι «Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ έχουν δώσει τα χέρια», με την συμφωνία των δύο πλευρών να οριστικοποιείται την Πέμπτη (16/1).

Ο Μίσιτς που ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός για ενάμιση χρόνο θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, καθώς η συμφωνία θα ξεκινάει από τον ερχόμενο Ιούνιο όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Σύμφωνα και με τους Πορτογάλους ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει ως ρήτρα στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Σπόρτινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα