Πρίγιοβιτς: Τρελό σενάριο από Σερβία για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: Τρελό σενάριο από Σερβία για Ολυμπιακό!

bet365

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ίσως κάνει το μεγάλο «μπαμ» και φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στον Πειραιά, σύμφωνα με τρελό δημοσίευμα που ήρθε στην επιφάνεια από τον Τύπο της Σερβίας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βαλκάνιοι, ο Σέρβος επιθετικός αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ στην οποία και μετακινήθηκε μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και φέρεται να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαρο. Πηγές της σερβικής Espreso μεταδίδουν πως είναι πολύ πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό!

«Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και γι' αυτό όπως το έχουν κάνει κι άλλοι παίκτες, έτσι και ο Πρίγιοβιτς θ' αποχωρήσει» τονίζεται στο δημοσίευμα για τον «Πρίγιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα