ΠΣΑΠ: Δίνει 4400 ευρώ στις ευπαθείς ομάδες

bet365

Ο ΠΣΑΠ μετέτρεψε τα 44 γκολ που μπήκαν στις επαγγελματικές κατηγορίες αυτό το Σαββατοκύριακο σε ευρώ και δίνει 4400 ευρώ στις ευπαθείς ομάδες.

Την υπόσχεσή του πράξη κάνει ο ΠΣΑΠ, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει πως κάθε γκολ που θα σημειωνόταν στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες θα ισούταν με 100 ευρώ. Έτσι, τα 44 γκολ που σημειώθηκαν σε Super League 1, Super League 2 και Football League, γίνονται 4400 ευρώ και δίνονται στις ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά:

«Την τελευταία αγωνιστική σε Super League, Super League 2 και Football League πετύχαμε τα πιο ξεχωριστά γκολ της καριέρας μας... Συνολικά 44 και μακάρι να ήταν περισσότερα... Ο Π.Σ.Α.Π. όπως υποσχέθηκε θα "μετατρέψει" σε είδη πρώτης ανάγκης και αθλητικό υλικό 4400€, για τον άνθρωπο που παλεύει να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Ο ποδοσφαιριστής και ο αθλητισμός γενικότερα είναι για εμάς 'ένα' με την κοινωνία και με πράξεις δεσμευόμαστε για ανάλογη συνέχεια. Με το αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το 2019 και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Το 2020 ας είναι η απαρχή για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει αυτό που πραγματικά πρέπει πίσω στην κοινωνία, γιατί για εμάς εάν δεν γίνεται αυτό, δεν έχει και λόγο ύπαρξης».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED