ΑΕΚ: Ο Σλούτσκι που «παίζει» και ο Φαν Μπρόνκχορστ που δεν...

ΑΕΚ: Ο Σλούτσκι που «παίζει» και ο Φαν Μπρόνκχορστ που δεν...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο Σλούτσκι που «παίζει» και ο Φαν Μπρόνκχορστ που δεν...

bet365

Οι δύο περιπτώσεις για τις οποίες ταξίδεψε ο Ίλια Ίβιτς στην Ολλανδία, οι επαφές του με τους συγκεκριμένους τεχνικούς και όλα όσα ισχύουν για τον Ρώσο προπονητή

Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr ο Ίλια Ίβιτς είχε ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης στο Άμστερνταμ προκειμένου να έχει κατ' ιδίαν επαφές με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης επιθυμούσε να έχει προσωπική άποψη για τον κόουτς που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο.

Οι Ρώσοι αποκάλυψαν το όνομα του Λέονιντ Σλούτσκι, αναφέροντας τις συζητήσεις που είχε ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του με την ΑΕΚ. Κάτι που ισχύει σε απόλυτο βαθμό, όπως γνωστοποιήσαμε στο σχετικό ρεπορτάζ, τη στιγμή που απομένει η απάντηση του Σλούτσκι στην επίσημη πρόταση που του έχει γίνει. Θυμίζουμε, ότι στο δημοσίευμα των Ρώσων, τονίζεται ότι υπάρχει θετική διάθεση από τον 48χρονο τεχνικό για το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σλούτσκι θα εξετάσει στις επόμενες ώρες την πρόταση των κιτρινόμαυρων και θα απαντήσει στον Ίβιτς. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση, τη στιγμή που τα σενάρια από τη Ρωσία τον θέλουν να έχει πρόταση από ομάδα της χώρας του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος αμειβόταν με 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Ρωσία, ενώ πρόσφατα στην Ολλανδία από τη Φίτεσε κέρδιζε 800.000 ευρώ. Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι η απάντησή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΑΕΚ, τόσο εντός όσο και γύρω από αυτήν (κόσμος της), η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει να είναι η ιδανική.

Η δεύτερη περίπτωση προπονητή για τον οποίο είχε επαφές ο Ιβιτς στο Άμστερνταμ ήταν ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά τη συνάντηση που είχε ο Ίβιτς με τον ατζέντη του, επιβεβαιώθηκε ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Δεν είναι όμως το οικονομικό ζήτημα το μοναδικό εμπόδιο που δεν επιτρέπει να προχωρήσει αυτή η περίπτωση καθώς οι φιλοδοξίες του Ολλανδού τεχνικού (βλέπε Μάντσεστερ Σίτι) είναι πολύ μεγαλύτερες συγκριτικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Φαν Μπρόνκχορστ εργάζεται ήδη στο City Group με προοπτική να πάει σε κάποια θυγατρική ομάδα πριν αναλάβει τη Σίτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα