Fantasy της Super League 1: Η καλύτερη ενδεκάδα της 9ης αγωνιστικής

Δημήτρης Τομαράς
Fantasy της Super League 1: Η καλύτερη ενδεκάδα της 9ης αγωνιστικής

bet365

Εκτός από τον Σεμέδο του Ολυμπιακού που βρέθηκε ξανά σε κορυφαία ενδεκάδα του Fantasy, του επίσημου παιχνιδιού της Super League 1, για την 9η αγωνιστική σε αυτήν μπήκαν και οι Βιεϊρίνια, Ολιβέϊρα και Ζαχίντ.
Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 1, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Τσιντώτας και Ολιβέϊρα, δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Μόρας και Μιλοσάβλιεβιτς ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι, Ρόουζ (Άρης), Μαρσιάλ (Παναιτωλικός), Σεμέδο (Ολυμπιακός), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Άρτσε (Πανιώνιος) Ανδρούτσος (Ατρόμητος Αθ.) και Ζαχίντ (Παναθηναϊκός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα