ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα από τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα από τον Φερέιρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα από τον Φερέιρα

bet365

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου το Σάββατο (26/10). Το βάρος στην τακτική και την Τετάρτη (23/10) από τον Φερέιρα.

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης (23/10) για τους «ασπρόμαυρους», που συνεχίζουν την προετοιμασία για τη μάχη στο Βόλο.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Βαρέλα και Βέρνμπλουμ.

Πιο αναλυτικά:

«Πρώτα προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, έπειτα ιδιαίτερα από τον Αμπέλ Φερέιρα και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε ατομικά στο γήπεδο με τρεξίματα και ασκήσεις, ο Χοσέ Μαουρίσιο ακολούθησε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που το ετοίμασε το ιατρικό επιτελείο, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα δικά τους ατομικά προγράμματα.

Την Πέμπτη (24.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα